Volg ons op social media!

Ook genieten van onze taarten of cupcakes?

Plaats dan nu een bestelling want we zijn al snel volgeboekt!

Bestelling plaatsen

" Super vriendelijke, betrokken team, goede service en heerlijke producten!"

Bekijk hier alle reacties van onze klanten!

Bruidstaartproeverij

Heerlijk onder het genot van een drankje, komen jullie gezellig bij ons proeven!

Waarom een proeverij?
Bij ons staat smaak voorop, aan de hand van jullie keuzes kan dan ook echt de perfecte bruidstaart worden samengesteld. Ook vinden wij persoonlijk contact belangrijk, een huiselijk en romantische sfeer met daarbij een goed gesprek en kennismaking. Niets zo jammer als een zakelijk email contact zonder elkaar gezien te hebben. Wanneer jullie langskomen, krijgen jullie een goede indruk van ons als bedrijf aan huis. Wel zo fijn als jullie zelf zien met wie jullie te maken hebben. Ook is het in real-life praten veel prettiger om dingen uit te leggen, het geschreven woord wilt vaak misverstanden teweeg brengen. 
Naast dit alles, is zo'n proeverij ook echt een uitje, intiem samen beslissingen maken. En echt een leuk momentje om samen te delen. 

Aan de hand van jullie voorkeuren, zorgt Taartjes Toko ervoor dat er van alles bereid is, zodat jullie samen diverse smaak combinaties kunnen maken.
Tijdens de proeverij maken we samen een schets en gaan we brainstormen over hoe jullie taart perfect wordt!
 Wanneer alle wensen duidelijk zijn, kan er een passende offerte opgemaakt worden. Hierna wordt de schets helemaal uitgewerkt en hebben jullie de gelegenheid om een keuze te maken en te bestellen. Deze ontvang je binnen 7 werkdagen na de proeverij. Tijdens een proeverij kunnen wij vaak wel een schatting geven van wat de prijs ongeveer zal worden. 

Wij bieden 3 soorten proeverijen aan. Neem contact met ons op en ontvang alle informatie in een document. 

Onder het kopje " info"  vind je onze werkwijze en visie wat betreft de taarten.

Het is op woensdag mogelijk na 20.30uur en duurt ongeveer 1 max 1,5 uur. De proeverij is bedoelt voor 2 personen, meer personen is bespreekbaar. Maak tijdig een afspraak en neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Welke punten zullen we bespreken? :

  • datum
  • locatie
  • aantal personen
  • voorkeuren voor smaken
  • gegevens locatie
  • gegevens ceremonie meester
  • koeling op locatie
  • ideeen over het design
  • presentatie bruidstaart

proeverij bruidstaart